Projecten.

Een aantal voorbeelden van ons werk.

VvE Oeverpad, Amsterdam

Bij dit complex in Amsterdam zijn wij het gehele buitenschilderwerk aan het uitvoeren van 120 woningen. De grootste uitdaging was om zo efficiënt mogelijk de woningen bereikbaar te maken.
Meer informatie

Wijkgebouw ‘t Laantje te Nieuwegein

In opdracht van de Gemeente Nieuwegein hebben wij aan wijkgebouw ‘t Laantje onderhoud mogen uitvoeren. Wij hebben divers schilderwerk uitgevoerd, de dakgoot vervangen en het stucwerk hersteld.
Meer informatie

The Sharing Tower, Amsterdam

In opdracht van VDA Afbouw en SB Projects hebben wij de gehele 14e en 15e verdieping van ‘The Sharing Tower’ te Amsterdam Zuid-Oost mogen schilderen. Wij hebben o.a. het schilderwerk van de wanden en plinten uitgevoerd. Dit uiteraard met de inachtneming van de RIVM coronamaatregelen.
Meer informatie

VvE De Engh te Driebergen

Weer een prachtig resultaat in samenwerking met Ævego, VvE De Engh te Driebergen. 80 appartementen, houtrotsanering en schildertechnisch onderhoud.
Meer informatie

Diverse scholen omgeving Woerden/Lopik

Tijdens de zomervakantie hebben wij voor 5 basisscholen in de omgeving Woerden/Lopik het schilderwerk uitgevoerd. Dit voor zowel de buitenkant als (deels) binnen. Ook hebben wij het preventieve en curatieve maatregelen aan de buitenkozijnen gepleegd, om zo de onderhoudskosten in de toekomst te beperken.
Meer informatie

Conscious Hotel, Museum Square, Amsterdam

Wij hebben het binnen schilderwerk mogen uitvoeren bij de volledige verbouwing van 36 hotelkamers en centrale ruimtes van het Conscious Hotel te Amsterdam.
Meer informatie

Courbetstraat 7-21 te Amsterdam

Afgelopen weken hebben wij onderhoud gepleegd aan de Courbetstraat te Amsterdam. Hier hebben wij de voor- en achtergevel onder handen genomen. We hebben o.a. de kozijnen, ramen, deuren en daklijsten voorzien van een nieuwe verflaag.
Meer informatie

Sporthal Galecop te Nieuwegein

Geheel onderhoud binnen en buiten in samenwerking met de Gemeente Nieuwegein. Kleurverandering doorgevoerd aan de letters op de voorgevel.
Meer informatie

2 monumentale panden Spaklerweg te Amsterdam

Geheel groot onderhoud binnen en buiten. kapconstructie en gevelkozijnen worden in authentieke kleuren gespoten.
Meer informatie

Woonboerderij Abcoude

Compleet meerjaren vastgoedonderhoud aan de buitenschil van de woning en bijgebouwen
Meer informatie